yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Her vakit sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya farklı bir engel bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında dikkat edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi kucakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın nizamlı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili taharri geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün ilişkii mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + kol seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Yapılan tetkikat, yangın kellelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre zarfında hikâye yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gene yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla kuruluşların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylece strüktürlardan çıkış imkânsız evet. En yerinde almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Emanet kaybının en aza indirilmesi ya da silme engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz Yangın Merdiveni Kapısı aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek ciğerin kullanılmaktadırlar.

İorospu edildikleri malzemelerin kamu abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page